Met wie ga je in zee?

Precies een jaar geleden waren Kees en Nel Quist bezig met een grote rondreis door Zuidelijk Afrika waarbij zij ook
Johannesburg aandeden. Tot mijn plezier namen Kees en Nel toen de gelegenheid om wat uitgebreider kennis te maken met Johannesburg, het zwarte schaap op de toeristische kaart van Zuid-Afrika. En dat, terwijl de stad zoveel te bieden heeft.

Het vervolg van hun grote rondreis heeft voor Kees en Nel hun enthousiasme en de fascinatie voor Afrika alleen maar aangewakkerd. Het heeft ook geleid tot de vestiging van hun eigen reisbureau Peri Peri Reizen. Het aanbod ziet er mooi uit en richt zich vooral op avontuurlijke kampeerreizen in ‘internationaal groepsverband’. Dus, als je een reis naar Zuid-
Afrika overweegt dan lijkt mij Peri Peri reizen het uitgelezen bureau om verder stappen mee te zetten.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.