Meer dan bed and breakfast alleen…

Johannesburg; een stad met gebruiksaanwijzing. Daarom bent u bij de Kensington Cottages aan het goede adres. Uw gastheer Peter van den Akker garandeert niet alleen een aangenaam verblijf in de comfortabele en suite cottages. Hij begeleidt u graag bij stadsverkenningen in en rondom Johannesburg.

U kunt ook gebruik maken van ‘soundwalks’, een reisgids in audio, die u op IPod of MP-3 speler kunt meenemen en ter plekke afluisteren.

zitslaapkamer Kensington Cottages

Ontbijten of gewoon luieren en lezen op het zonovergoten terras van de Kensington Cottages. Die bieden twee zelfvoorzienende eenheden bestaande uit zit-slaapkamer, badkamer en keukenblok.

Deze woonwijk van Johannesburg heeft nog niets aan haar rustieke en vooral groene karakter ingeboet. Op nog geen kwartiertje rijden van de internationale luchthaven van Johannesburg en nabij populaire uitgaanscentra. De ideale plek voor een verblijf in een bruisende stad. Er zijn de vermaarde uitgaansplekken, zoals het trendy Melville en het culturele centrum Newtown, waar vooral de muziekliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan het puikje van hedendaagse Zuid-Afrikaanse muziek. De township Soweto met talloze historische plekken en Kliptown, de wieg van het vrijheidsmanifest van het ANC, zijn zeker de moeite van het bezoeken waard.

Lees ook PJvandenAkker’s blog over Johannesburg.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Meer dan bed and breakfast alleen…

  1. Pingback: harvey